Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Een gesigneerd exemplaar voorbestellen.

Voorbestellen is eenvoudig !

 Bestellen

'De Misdadige Misdaadverslaggever' is nu al te bestellen 

 

Telebankier 19,90 naar NL23SNSB0785525920  t.g.v. Mauritz of  NL73 INGB 0008 9794 51 t.g.v. Novio Media

Vul in bij 'betalingskenmerk' of 'mededelingen' uw adres, postcode, uw huisnummer en de boektitel Meer is niet nodig

 

 

Wilt u naast een datum en handtekening van de auteur ook een persoonlijke boodschap op de daarvoor bestemde lege pagina 7 van het boek, mail dan uw tekst naar info@Novio-Media.nl en vermeldt wederom uw naam, adres, postcode en plaatst en de titel van het boek in het mailtje. Uitgeverij Novio Media matcht uw betaling met het door u verstuurde mailtje en daags na verschijning ontvangt u uw persoonlijke, gesigneerde exemplaar. (geen verzendkosten)

 

Natuurlijk kunt u ma uitgave uw bestelling ook doen bij de reguliere boekhandel bij u in de buurt of direct bestellen bij boekensites als AKO,  Cosmox, NRC lux, Polare, Blz, Libris, ECI   Bruna , Bol.com etc.

 

Eerder verschenen boeken van auteur J. Hans Mauritz en uitgegeven door Novio-Media : 'Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra' (2014) en de Oordopjesmoord (2012)(zie  voor beiden de voorpagina van www.Novio-Media.nl 

 

Voor informatie over 'De Misdadige Misdaadverslaggever', persberichten, promotiemateriaal voor de boekhandel, rechtstreekse bestellingen door boekhandelaren of algemene informatie neemt u contact op met:

 

Novio Media Uitgevers - Paul van Ostayenstraat 36 - 

5103 PS Dongen - T: 0031 (0)162 3132 89

Business mobile: 06 24 95 68 40

E: Info@Novio-Media.nl / S: Novio-Media.nl